Til forsiden ERHVERVSRETTET VÆRKSTEDSSKOLE med §107 BOTILBUD

STU - Særlig Tilrettelagt Ungdomsuddannelse       PMU - Praktisk Medhjælper Uddannelse

Til oversigt med interviews og film

Mikkel Parup, afgangselev fra Teaterbygningen FANEFJORD i 2001.

Mikkel Parup havde prøvet lidt af hvert, da han kom til Teaterbygningen FANEFJORD. Efter folkeskolen, hvor han gik i specialklasse de sidste par år, kom han på ikke mindre end én efterskole og tre forskellige højskoler.Mikkel

 - Af alle de steder jeg har været, er Teaterbygningen FANEFJORD helt klart det allerbedste. Fordi stemningen er varm og kærlig, og jeg følte mig virkelig godt taget i mod. Det var også her, jeg for første gang virkelig blev afklaret omkring, hvad det var, jeg gerne ville beskæftige mig med i fremtiden. Det var rigtig godt at få lov at prøve alle de forskellige værksteder og fordybe sig, for på den måde fandt jeg frem til, hvad jeg virkelig tænder på og er god til.

Efter afgang fra skolen, hvor Mikkel blev vurderet egnet til at bo i egen bolig og at varetage et flexjob, flyttede han til en lille lejlighed på Østerbro og prøvede forskellige jobtræningsforløb. Han gik også ledig i halvandet år, og skrev i den periode ca. 600 uopfordrede ansøgninger, og en dag kom der et positivt svar tilbage.
 
 - Det viste sig, at Arbejdstilsynet havde søgt to flexjobbere, og jeg blev kaldt til samtale. De ville gerne have mig på prøve først i et år – efter det år blev jeg forlænget endnu to år, og i dag er jeg fastansat flexjobber der. Jeg arbejder i et team, hvor vi blandt andet har ansvaret for at holde mødelokalerne pæne og ordentlige, gøre dem klar til møder osv. Vi hjælper også med andre ting. Jeg er rigtig glad for mit job, og de er glade for mig. I dag bor jeg i en lejlighed i Hellerup for mig selv, og jeg har en god vennekreds. Jeg bruger meget af min fritid på for eksempel at filme på et amatørteater, og være sammen med mine venner.

Til oversigt med interviews og film

Mød nogle af dem, der har eller har haft med Teaterbygningen FANEFJORD at gøre:

Mikkel Parup, afgangselev fra Teaterbygningen Fanefjord i 2001 - Af alle de steder jeg har været, er Teaterbygningen Fanefjord helt klart det allerbedste. Fordi stemningen er varm og kærlig, og jeg følte mig virkelig godt taget i mod. Det var også her, jeg for første gang virkelig blev afklaret omkring, hvad det var, jeg gerne ville beskæftige mig med i fremtiden. Det var rigtig godt at få lov at prøve alle de forskellige værksteder og fordybe sig, for på den måde fandt jeg frem til, hvad jeg virkelig tænder på og er god til. Læs videre Elisabeth Krøger, mor til Erik Krøger - tidligere elev på Teaterbygningen FANEFJORD - Jeg synes, det er fantastisk at se en lærerstab, der uden undtagelse har et enormt engagement. Der er ikke én, der ser deres job, som et almindeligt 8-16 pligt-job – de giver alle sammen så meget mere end mange mennesker ellers gør i deres jobs, og det synes jeg har været suverænt at opleve, ligesom min søn, Erik, har været meget glad for dem. Læs videre

Gå til toppen af siden